08:01
22 september 2018

Curriculum biedt handvatten voor concreter pedagogisch plan

Curriculum biedt handvatten voor concreter pedagogisch plan
Pedagogische beleidsplannen moeten vanaf 2018 concreet ingaan op de vier pedagogische doelen van Marianne Riksen-Walraven. Dit is één van de eisen die de Wet IKK aan kinderopvangorganisaties stelt. Het Pedagogisch curriculum biedt hiervoor handvatten. Dit kwam naar voren tijdens vier bijeenkomsten die Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) in de Week van het Pedagogisch curriculum organiseerde. Op de bijeenkomsten kwamen pedagogische coaches, kwaliteitsmedewerkers, houders van kleine kinderopvangorganisaties en enkele GGD-inspecteurs af. In totaal bezochten ruim 150 professionals de bijeenkomsten.
Lees verder via Kinderopvangtotaal

Meer leren over het vormen van een kindcentrum? Kom naar de HCB Seminarreeks Checklist Kinderopvang PRO – Een KINDCENTRUM, waarom, hoe en wat? die start op 10 november in Den Haag.

Liever in 1 middag helemaal bijgepraat over actuele ontwikkelingen en wetgeving kinderopvang? Kom dan naar het HCB Seminar Checklist Kinderopvang – 10 kwartier voor rendement en groei op 11 oktober in Utrecht.

Of wilt u eerst ervaringen lezen van deelnemers aan seminars bij het Haags Congres Bureau? Dat kan op de ervaringenpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *