09:12
14 juni 2021

COVID-19 enquête: Wij kunnen allemaal helpen

COVID-19 enquête: Wij kunnen allemaal helpen

Wij zijn Adriaan Denkers (Erasmus Universiteit) en Jeanne C. Grey (California Institute of Integral Studies), sociale wetenschappers die met het oog op de corona pandemie, die over de wereld raast, een bijdrage proberen te leveren. Dat proberen wij te doen door onze onderzoekvaardigheden in te zetten om kennis te genereren over de verspreiding van het virus en over de sociale en psychologische gevolgen ervan. Daarmee hopen wij mensen te helpen bij de bescherming van hun fysieke en psychische welzijn tijdens deze verschrikkelijke crisis.

Jij kan ons daarbij helpen, door samen met vele anderen deze vragenlijst in te vullen. Daarmee help je ons bij het beantwoorden van vragen over de symptomen, de verspreiding, de consequenties en over de dingen die kunnen helpen tijdens deze crisis.

Deze vragenlijst is volledig anoniem en het invullen gebeurt op basis van vrijwilligheid. Je kan op ieder gewenst moment stoppen. Aan het eind van de vragenlijst kan je je e-mailadres (op een aparte site) achterlaten. Daarmee kunnen we je benaderen voor een eventueel vervolg op het onderzoek en kunnen we de resultaten van het onderzoek direct met jou delen.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Denk niet te lang na over je antwoorden. Het gaat om je eerste ingeving. Als je niet zeker bent over je antwoord, vul dan het antwoord in dat je het best lijkt.

Uiteraard zijn al je antwoorden volledig anoniem. Niemand zal ooit weten wat jij hebt ingevuld.

Lees verder via deze link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 1 =