05:04
29 maart 2023

Brunssum pakt door criminaliteit en brandstichtingen geteisterd bedrijventerrein Haefland aan

Brunssum pakt door criminaliteit en brandstichtingen geteisterd bedrijventerrein Haefland aan

De gemeente Brunssum gaat fors investeren in bedrijventerrein Haefland/Rode Beek. De openbare ruimte wordt opgewaardeerd, regels en wetgeving aangescherpt.
Er is al jaren sprake van ongewenste ontwikkelingen op Haefland. Zo is ondermijning een probleem. Er zijn aanwijzingen voor witwassen en drugsgerelateerde criminaliteit. De afgelopen jaren is meerdere keren brand gesticht.

Lees verder via limburger.nl

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd van politie, officier van justitie of hoofd OOV op veiligheidsthema’s als mensenhandel, cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *