09:41
27 januari 2022

Brief naar Den Haag: maak van gratis kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen proefproject

Brief naar Den Haag: maak van gratis kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen proefproject

De gratis kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen kan als proef dienen voor de rest van Nederland. Een brief met die strekking gaat vandaag naar de partijen in Den Haag die bezig zijn met het formeren van een nieuw kabinet. Gratis kinderopvang is waarschijnlijk opgenomen in het nieuwe regeerakkoord.

“We zijn heel erg blij met het plan van het nieuwe kabinet om kinderopvang gratis te maken”, zegt Rianne Vons van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen. “Wij zijn daar al veel langer pleitbezorger van. Het helpt kinderen in hun ontwikkeling en het is ook goed voor de arbeidsparticipatie en de economie. Daar is in landen om ons heen zo veel onderzoek naar gedaan.”

Lees verder via omroepzeeland.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april 2022 naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager.

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + achttien =