12:48
22 februari 2024

Boek Brainsafe® – In 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur

Boek Brainsafe® – In 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur

Het boek ‘Brainsafe®’ gaat over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties. Het beschrijft hoe u op een praktische manier kunt bouwen aan een sterke veiligheidscultuur.

Veel van de interventies uit het boek zijn gericht op het stimuleren van een proactieve cultuur waarbij vooraf wordt nagedacht over mogelijke fouten. Een veiligheidscultuur is op deze manier een voorbode van een duurzaamheidscultuur.

Het boek is geïnspireerd door principes en concepten uit de organisatie- en managementkunde, de psychologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en de concepten rondom veiligheidsmanagement zoals die de laatste 100 jaar zijn ontwikkeld en toegepast.

‘Brainsafe®’ bevat een grote hoeveelheid praktische interventies, praktijk voorbeelden en trainingsmaterialen. Het boek is bij uitstek geschikt om leiderschapskwaliteiten van managers en leidinggevenden in uw organisatie te ontwikkelen. Daarnaast biedt het boek een leidraad met behulp waarvan u een veiligheidsverbeterprogramma op maat ontwikkelt.

Bestellen bij: Managementboek

Auteur: Gerd-Jan Frijters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *