05:26
01 februari 2023

Bij kinderopvanglocaties is verwarring ontstaan vanwege alarmniveau corona

Bij kinderopvanglocaties is verwarring ontstaan vanwege alarmniveau corona

Bij kinderopvangorganisaties is verwarring ontstaan over de vraag of nu al extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorgminister Ernst Kuipers kondigde dinsdag aan de ’thermometer’ – die aangeeft hoe het staat met de druk op de zorg en de samenleving door het coronavirus – te verhogen van 1 naar 2. Volgens de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) vroegen kinderopvangorganisaties zich deze week af wat dat voor hen betekende.

Alle sectoren hebben afspraken gemaakt over te nemen maatregelen als het aantal coronabesmettingen oploopt. Die zijn uitgewerkt in scenario’s. Het ministerie verhoogde het landelijke alarmniveau, maar liet dat voor de kinderopvang ongemoeid.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Op zoek naar inspiratie voor je team op de basisschool, kinderopvang of IKC? En hoe je daarbij klantenergie, medewerker-energie en kind-energie benut? Kom 15 maart naar Utrecht voor de Nationale Directeurendag Kinderopvang & Basisonderwijs 2022 – Energieke Klantgerichte Organisaties georganiseerd door het Haags Congres Bureau en ondersteund door BMK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *