05:09
18 augustus 2022

Bescherm de ruggengraat van onze samenleving

Met een hoop kabaal kwam de man binnen. Hij rook stevig naar alcohol. Zijn vergunningaanvraag was afgewezen en hij kwam verhaal halen. Het is alweer 16 jaar geleden, ik was jong en onbevreesd, dus als wethouder bouw- en woningtoezicht in Hilversum nodigde ik hem in mijn kamer uit. Ik gaf hem de ruimte om zijn verhaal te doen. Toen hij verbaal agressief werd, was voor mij de maat vol. Ik heb ‘m een stevige bak koffie geadviseerd en verteld dat ik de politie ging bellen. Voordat de politie hem meenam, beet hij me toe dat hij wist waar ik woonde…. Ineens voel je je ontzettend kwetsbaar. Want wat gaat hij doen? Zo’n bedreiging heeft impact, zeker met een jong gezin thuis.

Lees verder via Het CCV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.