12:55
27 november 2022

Beelden van vechtpartij station Eindhoven in Bureau Brabant

Beelden van vechtpartij station Eindhoven in Bureau Brabant

Een mishandeling op het station in Eindhoven en opnieuw een spoofing zaak, dit keer in Boxtel, zijn de onderwerpen die we van uit de eenheid Oost-Brabant op maandag 16 mei onder uw aandacht brengen. De vraag aan u is nog steeds simpel; wie weet wie de daders zijn?

Mishandeling station Eindhoven
Op donderdag 23 december rond 23.30 uur is er een korte maar pittige vechtpartij op het perron van het station in Eindhoven. Twee mannen komen verhaal halen bij een groepje vrienden. Een van de drie krijgt daarbij enkele rake klappen en een knietje in zijn gezicht. Slachtoffer heeft een gescheurde lip. We tonen beelden van de mishandeling en hopen dat er mensen zijn die ons kunnen vertellen wie de daders zijn.

Lees verder via politie.nl

Meer leren over digital surveillance van prof. dr. Marc Schuilenburg, hoogleraar Digital Surveillance, Erasmus School of Law? Kom naar de geheel nieuwe editie van de HCB Seminarreeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers en veiligheid’ vanaf 19 mei 2022 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.  Verder met Robert van der Noordaa, Trollrensics , Dr. Sara Stronks, Onderzoeker lectoraat Maatschappelijke Veiligheid, Saxion Hogescholen en Onderzoeker Politieacademie, Frank van Summeren, adviseur, RONT, Arnout de Vries, senior innovator, TNO en Remko van Broekhoven, filosoof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.