11:09
04 december 2021

Zes jaar voor Mexicaanse drugsmakers Wateringen

Zes jaar voor Mexicaanse drugsmakers Wateringen

De rechtbank Den Haag heeft drie Mexicanen veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar voor hun betrokkenheid bij de productie van crystal meth.

De drie werden in februari vorig jaar na een tip aangehouden in een loods in Wateringen die als drugslaboratorium was ingericht. Behalve honderden kilo’s crystal meth trof de politie ook xtc en chemicaliën aan. Op het moment van de inval waren de verdachten er aan het werk.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + vijftien =