08:02
16 juli 2024

Zes gezochte veroordeelden aangehouden door het EVA-Team

Zes gezochte veroordeelden aangehouden door het EVA-Team

Afgelopen twee weken zijn er zes veroordeelden aangehouden door het EVA-Team van de Politie Eenheid Den Haag. Vrijdag 18 juni werd een 42-jarige man aangehouden die in april dit jaar door de Haagse rechtbank is veroordeeld tot 425 dag cel voor zware mishandeling. De man was al die tijd niet te traceren, maar kon uiteindelijk op de Elandstraat in Den Haag worden aangehouden. De man liep namelijk niets vermoedend langs de auto van de rechercheurs die naar hem uitkeken in deze buurt.

Een 45-jarige man die al in 2016 was veroordeeld wegens verduistering in dienstbetrekking, is donderdag 17 juni gevonden. Het team werd gevraagd hem op te sporen en na onderzoek bleek dat hij waarschijnlijk bij een familielid in Rijswijk onderdak had. Hij zit nu alsnog de 74 dagen celstraf uit.

Diezelfde dag werd ook een 27-jarige man aangehouden die in 2020 veroordeeld was en nog 4,2 jaar gevangenisstraf moest uitzitten. Het was eerst onduidelijk waar de man verbleef, maar na rechercheren door het team werd hij gevonden op de Beatrixlaan in Rijswijk. Hij reed in de auto van zijn moeder en werd daar klemgereden.

Lees verder via politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *