08:25
25 februari 2024

Winnaars Overheidsawards 2018 bekend

Winnaars Overheidsawards 2018 bekend

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal zijn op 19 november de Overheidsawards 2018 uitgereikt. JenV-ambtenaar Emine Özyenici is verkozen tot de Overheidsmanager van het Jaar. De prijs voor de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar gaat naar Waterschap Aa en Maas.

Emine Özyenici, directeur Informatievoorziening en Inkoop op het ministerie Justitie en Veiligheid, ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Jetta Klijnsma. In de finale ging zij de strijd aan met Desirée Curfs, directeur Stroomopwaarts bij het participatiebedrijf van de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen, en Rob Keet, teamleider Grootschalige Opsporing bij de eenheid Noord-Holland van de Nationale Politie.

Leider in verbinding
Het thema van deze editie van de Overheidsawards luidt ‘Leider in Verbinding’. Dit stond ook centraal in de Overheidslezing, dit jaar verzorgd door voorzitter van de Eerste Kamer Ankie Broekers-Knol. Özyenici is bij uitstek een leider in verbinding, stelt de jury. Zij ziet de JenV-ambtenaar als een rolmodel voor huidige en toekomstige leidinggevenden. De juryleden roemen haar authentieke leiderschapsstijl en vermogen om partijen met verschillende belangen te overtuigen van het gezamenlijk belang.

Lees verder via platformoverheid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *