11:44
29 maart 2023

‘Wennen aan de vrijheid’

‘Wennen aan de vrijheid’

De veranderverhalen komen van managers die een organisatieverandering hebben ontwikkeld mét hun medewerkers. De verhalen zijn het resultaat van een workshop Storytelling van het project Nooit meer reorganiseren die zij in 2017 hebben gevolgd. In deel drie van de veranderverhalen is het woord aan Jan van Vuuren, werkzaam bij Provincie Zuid-Holland. ‘We mogen er geen last van hebben dat wij elkaar binnen de ambtelijke organisatie niet goed weten te vinden.’

Bij Bureau Interim-Management Consult van de provincie Zuid-Holland werken 13 interim- en programmamanagers die op interim-basis actief zijn voor projecten binnen de provincie. Soms doen ze dat als lijnmanager, soms als programmamanager.

Ook heeft het bureau 12 trainees in dienst. Zij volgen een traineeprogramma van twee jaar. In die periode doen ze op drie werkplekken ervaring op. Jan van Vuuren is sinds 2011 bureauhoofd. Daarvóór werkte hij al circa zeven jaar als interim-manager bij het Bureau Interim-Management Consult.

Lees verder via ubrijk.nl

Meer leren over opgavegericht (opgaven gestuurd) werken en slim sturen, in theorie en praktijk? Kom 20 juni naar het door het Haags Congres Bureau georganiseerdeNieuwspoort Seminar ‘Bestuurskunde BinnensteBuiten – Opgavegericht werken en slim sturen’ met oa ing. Peter Struik MBA (Partners + Pröpper) prof. dr. Katrien Termeer (Wageningen University), Bart Teunissen (Gemeente Doetinchem), Renzo Steijvers (Gemeente Den Haag), Bart Teunissen (Gemeente Doetinchem) en Ineke den Heijer (Provincie Zuid-Holland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *