03:35
25 januari 2022

Verdovende middelen productielocatie aangetroffen in loods

Verdovende middelen productielocatie aangetroffen in loods

Een melding bij de politie leidde woensdag 5 januari 2022 tot de vondst van een verdovende middelen productielocatie aan de Westdijk. De locatie was volledig klaar voor gebruik. De recherche in Alkmaar doet nader onderzoek. De 56-jarige eigenaar van de loods is aangehouden. Vandaag wordt de productielocatie verder ontmanteld.

Omstreeks 09.00 uur stapte de politie na een melding de loods aan de Westdijk binnen. In de loods werd een verdovende middelen productielocatie aangetroffen. De locatie was volledig klaar voor gebruik. Alle aangetroffen goederen worden vandaag afgevoerd voor vernietiging en de productielocatie wordt verder ontmanteld.

Ontmanteling
Omdat bij dit proces chemicaliën aanwezig zijn en het daardoor gevaarlijk kan zijn, wordt de ontmanteling gedaan door de Landelijk Faciliteit Ontmantelen (LFO), de specialisten bij de politie op dat gebied. Ook doen de specialisten van de Forensische Opsporing (FO) vandaag sporenonderzoek in de loods. De recherche in Alkmaar doet nader onderzoek naar de verdovende middelen productielocatie.

Lees verder via politie.nl

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 25 januari georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + tien =