11:09
13 augustus 2022

Vals paspoort dat Ridouan Taghi gebruikte in handen van De Telegraaf

Vals paspoort dat Ridouan Taghi gebruikte in handen van De Telegraaf

Het vervalste paspoort waarmee de hoofdverdachte in het Marengo-proces, Ridouan Taghi, uit handen van de politie wist te blijven, is in het bezit van De Telegraaf. De krant heeft het paspoort met de foto van een nog jonge Taghi afgedrukt op de voorpagina. Het is niet bekend hoe het document bij de krant is terechtgekomen.

Behalve het paspoort kreeg De Telegraaf ook de analyse van het paspoort in handen dat de politie maakte. Daaruit blijkt dat het om een echt paspoort gaat van een man uit Utrecht, Moushin L., maar de foto die erop staat is van Taghi zelf.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over een geïntegreerde aanpak van ondermijning? Kom 13 november naar de geheel nieuwe editie van ons half-jaarlijks HCB Live + Online Seminar ‘De Veilige Gemeente 2020/2021 – Geïntegreerde aanpak van ondermijnende georganiseerde criminaliteit’ met oa Leonie Willemsen, Programmamanager Ondermijning Gemeente Tilburg, Freek Pecht, Eenheidscoördinator synthetische drugs, Politie Zeeland-West-Brabant en Frank van Summeren, RONT Management Consultants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.