07:45
23 januari 2022

Team Criminele Inlichtingen hoopt op meer tips van Brabanders

Team Criminele Inlichtingen hoopt op meer tips van Brabanders

Het Team Criminele Inlichtingen (TCI) hoopt dat meer Zeeuwen en Noord-Brabanders het melden als ze iets verdachts zien in hun omgeving.

In een bericht op de website van de politie zegt het team dat ze ziet dat mensen niet graag klikken. “Dat zit niet in de Zeeuwse en Brabantse aard. ‘Bemoei je maar met je eigen zaken’, is de houding van veel mensen. Aan de andere kant valt het veel mensen op dat de buurman wel een hele dure auto heeft of dat die van verderop alweer op een luxe cruise gaan. Mensen hebben vaak een vermoeden dat iets niet klopt, maar doen daar vervolgens niets mee”, zegt het team dat er wel op wijst dat ze op zoek is naar concrete informatie.

Lees verder via internetbode.nl

Meer leren over een geïntegreerde aanpak van ondermijning? Kom 13 november naar de geheel nieuwe editie van ons half-jaarlijks HCB Live + Online Seminar ‘De Veilige Gemeente 2020/2021 – Geïntegreerde aanpak van ondermijnende georganiseerde criminaliteit’ met oa Leonie Willemsen, Programmamanager Ondermijning Gemeente Tilburg, Freek Pecht, Eenheidscoördinator synthetische drugs, Politie Zeeland-West-Brabant en Frank van Summeren, RONT Management Consultants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 16 =