06:27
12 juni 2021

Strenger toezicht op 1,5 meter afstand in Twente: ‘Tijd van waarschuwen is geweest’

Strenger toezicht op 1,5 meter afstand in Twente: ‘Tijd van waarschuwen is geweest’

Twentenaren hebben steeds meer moeite om de 1,5 meterregel na te leven, constateert burgemeester Onno van Veldhuizen van Enschede. En daarom worden er vanaf dit weekend sneller boetes uitgedeeld.

Dat heeft Van Veldhuizen in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Veiligheidsregio Twente aangekondigd. Door strenger toe te zien op het houden van 1,5 meter afstand hoopt hij een nieuwe besmettingsgolf van het coronavirus in deze regio te voorkomen en zo ook de druk op de zorg en de GGD te beperken.

Lees verder via tubantia.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die online plaatsvindt op 2 december 2020 vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Volg 10 november online de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 1 =