06:45
29 september 2022

Politie vindt 1,5 miljoen euro bij doorzoekingen

Politie vindt 1,5 miljoen euro bij doorzoekingen

Tijdens een actiedag op 4 augustus is bijna 1,5 miljoen euro in contanten aangetroffen. De actie was gericht op een netwerk dat zich bezighield met de handel in en smokkel van drugs. Er zijn ook drie verdachten aangehouden, twee mannen van 29 en 30 jaar uit Den Haag en één man van 23 jaar uit Capelle aan den IJssel. Zij zitten in voorarrest.

Tijdens de actie werden vijf woningen doorzocht: drie in Den Haag, een in Nootdorp en een in Capelle aan den IJssel. Ook doorzocht de politie een opslagbox in Den Haag. In totaal werd bijna 1,5 miljoen aan contanten aangetroffen.

Lees verder via om.nl

Meer leren over een geïntegreerde aanpak van ondermijning? Kom 13 november naar de geheel nieuwe editie van ons half-jaarlijks HCB Live + Online Seminar ‘De Veilige Gemeente 2020/2021 – Geïntegreerde aanpak van ondermijnende georganiseerde criminaliteit’ met oa Leonie Willemsen, Programmamanager Ondermijning Gemeente Tilburg, Freek Pecht, Eenheidscoördinator synthetische drugs, Politie Zeeland-West-Brabant en Frank van Summeren, RONT Management Consultants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.