12:30
30 maart 2023

Plan voor oud vakantiepark houdt buurt wéér in zijn greep

Plan voor oud vakantiepark houdt buurt wéér in zijn greep

Bewoners van de Berkenweg in Doornspijk maken zich opnieuw zorgen over de toekomst van hun straat. Stacaravans op een voormalig vakantiepark aan het einde van die straat moeten namelijk plaatsmaken voor woningen, en op het naastgelegen park wordt nog extra ruimte gecreëerd voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Woensdagavond bespreekt de gemeenteraad van Elburg de plannen in een commissievergadering.

“Het is bijzonder dat dit allemaal maar zo mag.” Rens Polinder woont aan het einde van de Berkenweg. Naast zijn perceel worden op dit moment al arbeidsmigranten gehuisvest. “Dat die hier wonen, vinden we allemaal nog niet zo’n groot probleem. Het aantal dat er woont, wel.”

Lees verder via gld.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *