09:40
30 september 2023

Petitie om averechts effect van IKK aan te tonen

Petitie om averechts effect van IKK aan te tonen

De wet IKK wordt zo strikt uitgevoerd dat het geen kwaliteitsverbetering veroorzaakt, maar juist een verslechtering. De drie-uursregeling, de verplichte scholing van de pedagogisch coach, het vaste gezichtencriterium en de aangepaste beroepskracht-kindratio blijken in de praktijk te leiden tot meer problemen dan voorzien. Natascha van der Post van Kinderopvang In Kleur in Ede hoopt met een petitie het tij te keren.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Meer leren over de kwaliteit van kinderopvang? Kom 8 mei naar het Nieuwspoort Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ georganiseerd door het Haags Congres Bureau en met Yvette Vervoort (Buro8020), Josette Hoex (NJi) en Wilma van Esch (Projectcentrum Jonge Kind).

Meer leren als IKC, basisschool of kinderopvangorganisatie over de AVG 1 jaar na invoering van de wet? Kom 24 mei naar het HCB Seminar ‘AVG-Proof na 1 jaar – Voor kinderopvang, basisschool en IKC’ georganiseerd door het Haags Congres Bureau en met Ard Jan Dunnik (Coupry), Ina Brouwer (Borg Advocaten) en Marius van Rijswijk (Verdonck, Klooster & Associates)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *