02:33
26 november 2022

Op basisschool de Witte Vlinder komen de problemen net wat harder aan

Op basisschool de Witte Vlinder komen de problemen net wat harder aan

De crisis in het onderwijs raakt scholen als de Witte Vlinder in Arnhem extra hard. Niet geld, maar mensen vinden is het probleem. „Leraren gaan liever op een andere school werken, veel gemakkelijker.”

Daar komen ze aan bij het gemeentehuis. Zes uitgelaten leerlingen met reflecterende hesjes, en meester Berrie van den Bovenkamp met een fietspomp in de hand – Betiël had een lekke band. „Hebben wij weer”, lacht Van den Bovenkamp.

Lees verder via nrc.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen en de aanpak van kwetsbare gebieden? Kom naar de HCB Cursus die start op 10 juni in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 9 juni naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.