09:50
22 juni 2021

Ontwikkeling nieuwe groente- en fruitsoorten in Venlo

Ontwikkeling nieuwe groente- en fruitsoorten in Venlo

Er komt een nieuw kennisinstituut op de Greenport Campus in Venlo, dat zich gaat bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe groente- en fruitsoorten.

Die moeten gezonder zijn voor de mens en milieuvriendelijker kunnen worden geteeld. Het instituut heet officieel Brightlands Future Farming Institute en moet medio 2021 van start gaan. Het is een van de achttien concrete projecten die deel uitmaken van de Regio Deal Noord-Limburg.

Ontwikkeling Noord-Limburg
Half februari werd bekend dat het Rijk 17,5 miljoen euro heeft toegekend voor de verdere ontwikkeling van Noord-Limburg.

Lees verder via 1limburg.nl

Meer leren over Huisvesting Arbeidsmigranten? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 24 september 2020 met o.a. Frank van Summeren (RONT Management Consultants). Kijk op de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Meer leren over een geïntegreerde aanpak van ondermijning? Kom 13 november naar de geheel nieuwe editie van ons half-jaarlijks HCB Live + Online Seminar ‘De Veilige Gemeente 2020/2021 – Geïntegreerde aanpak van ondermijnende georganiseerde criminaliteit’ met oa Leonie Willemsen, Programmamanager Ondermijning Gemeente Tilburg, Freek Pecht, Eenheidscoördinator synthetische drugs, Politie Zeeland-West-Brabant en Frank van Summeren, RONT Management Consultants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + negentien =