07:09
13 juli 2024

Onderzoek gestart naar druk op kinderopvang, onderwijs en zorg

Onderzoek gestart naar druk op kinderopvang, onderwijs en zorg

De ministeries van VWS, OCW en SZW zijn een onderzoek begonnen naar de druk op de keten van kinderopvang, basisonderwijs en zorg. Adviesbureau Berenschot ondersteunt het onderzoek. Dat meldt Consultancy.nl.

Er zijn de laatste jaren veel alarmerende signalen naar buiten gekomen die erop wijzen dat de druk in de kinderopvang, basisonderwijs en de zorg is toegenomen. Het aantal aanmeldingen in het speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, basisonderwijs en de kinderopvang lijkt te zijn toegenomen. Kinderopvangcentra laten weten dat ze geconfronteerd worden met steeds meer kinderen die kampen met een zorgvraag die zwaarder is dan dat zij aankunnen.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Wilt u leren over slagvaardig teams en teaming? Kom 28 juni naar de HCB Masterclass ‘Slagvaardige Teams in kinderopvang, basisonderwijs en IKC 2023’ georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Op 4 oktober vindt de 7e editie plaats van het jaarlijks HCB Seminar Checklist Kinderopvang, georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Tot 1 juli kunt u gebruik maken van een mooie vroegboekkorting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *