04:58
19 juni 2021

OM eist levenslang voor moord op Andy de Heus

OM eist levenslang voor moord op Andy de Heus

Het Openbaar Ministerie eist levenslang tegen de man die wordt verdacht van de moord op Andy de Heus. Het slachtoffer werd op 18 december 2012 doodgeschoten in een vakantiewoning in Stevensweert. Zijn lichaam werd pas in februari 2016 na een anonieme tip gevonden in een visvijver bij het vakantiepark.

Hoofdverdachte Ronnie S. (52) bekende vorig jaar dat hij De Heus – een 30-jarige marktkoopman – had neergeschoten, ingepakt en begraven. De man uit Sittard schoot het slachtoffer twee keer in het hoofd, twee keer in de borst en een keer in het linkerbeen.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + negen =