05:18
05 december 2023

Marcouch opent de jacht op foute ondernemers en wil wekelijks dubieuze bedrijven controleren

Marcouch opent de jacht op foute ondernemers en wil wekelijks dubieuze bedrijven controleren

Dubieuze horecazaken, massagesalons en bedrijven op bedrijventerreinen kunnen de komende jaren rekenen op regelmatige controles van de gemeente, politie en andere instanties. Daarmee heeft burgemeester Ahmed Marcouch de jacht op foute ondernemers definitief geopend.

Het zogeheten interventieteam is het paradepaardje van Arnhem. Geen Nederlandse gemeente kent een dergelijk interdisciplinair team. ,,Ik krijg wel vaker vragen over het interventieteam. Collega’s lukt het vaak niet om een dergelijk team operationeel te krijgen. Het vergt tijd en geduld om het vertrouwen van alle disciplines als politie, douane, de Immigratie en Naturalisatiedienst en Arbeidsinspectie te krijgen”, zegt Marcouch.

Lees verder via gelderlander.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *