08:28
25 oktober 2021

Loes Ypma is nieuwe voorzitter BMK – ervaren en verbindend!

Loes Ypma is nieuwe voorzitter BMK – ervaren en verbindend!

Vol trots presenteren we onze nieuwe voorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang: Loes Ypma. Zij neemt deze rol over van Monique Vreeburg die de rol van voorzitter tijdelijk heeft vervuld sinds februari 2020. Op 27 januari is Loes Ypma tijdens een Algemene Leden Vergadering unaniem gekozen.

Loes Ypma: ‘’De Maatschappelijke Kinderopvang is een ondernemende, groeiende en boeiende sector om trots op te zijn! De pedagogisch medewerkers bieden kinderen een taalrijke, stimulerende en veilige omgeving waarin ze zich optimaal ontwikkelen en samen leren en spelen. De komende jaren staan in het teken van een vereenvoudiging van het stelsel, waardoor we een goede start voor iéder kind realiseren, ongeacht het werk of inkomen van de ouders. Door de toeslagen af te schaffen en te kiezen voor een toegangsrecht voor álle kinderen van 0 tot en met 12 jaar met publieke financiering, bestrijden we de groeiende ongelijkheid, kunnen we een hoop gedoe en ellende voorkomen en brengen we een beetje ontspanning in het drukke leven van jonge gezinnen.”

Lees verder via maatschappelijkekinderopvang.nl

BMK leden krijgen korting op de volgende HCB-programma’s:

Leren over doelgericht ontwerpen en inrichten van uw kinderopvang, basisschool en IKC? Kom 31 naar Rudolf Magnus in Utrecht en leer van Yvette Vervoort, Buro8020, Ineke Oenema, lector Early Childhood aan NHL Stenden Hogeschool, Joost Hillen, architect, j2o Architectuur, Simone Sorber, pedagogisch interieur ontwerp, Martin van Rooijen, pedagoog en promovendus, Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en Carlijn Kramer, Projectmanager / adviseur Huisvesting & Vastgoed at Twynstra Gudde

Meer leren van Thecla Goossens, Loes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 21 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + vijf =