08:54
18 juni 2021

Lochemconferentie 2019: waardevol digitaliseren en innoveren

Lochemconferentie 2019: waardevol digitaliseren en innoveren

Een kop koffie drinken met hun CISO (Chief Information Security Officer) om te kijken hoe het in hun gemeente gesteld is met informatieveiligheid en te vragen waar hij of zij van wakker ligt. Dat is wat veel burgemeesters direct op de agenda willen na het spelen van een cybergame.

Ieder jaar komen burgemeesters aan het begin van het jaar bijeen in Lochem. Daar vinden jaarlijks de Lochemconferenties plaats in de vorm van zes conferenties van 3 dagen. De conferenties hebben een informatief en informeel karakter; de mogelijkheid om ervaring te delen met collega’s maar ook het op doen van nieuwe kennis. Dit jaar gaat de Lochemconferentie over waardevol digitaliseren. Op verzoek van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters heeft de VNG een bijdrage geleverd met een serious game om het belang van informatieveiligheid onder de aandacht te brengen.

Lees verder via vng.nl

Meer leren over de digitalisering van het openbaar bestuur van Jolize Lautenbach (NautaDutilh) en over andere actuele wetgeving voor overheidsjuristen? Kom vanaf 3 april naar de HCB Seminarreeks ‘Juridische Update 2019 – Voor Overheidsjuristen’georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 3 =