10:04
05 december 2022

Kinderopvang kampt met steeds meer coronabesmettingen

Kinderopvang kampt met steeds meer coronabesmettingen

Het aantal coronabesmettingen en dus quarantaine-gevallen in de kinderopvang neemt toe, zowel onder kinderen als pedagogisch medewerkers (pm’ers) en gastouders. Volgens de Branchevereniging Kinderopvang gaat het zelfs om een verdubbeling van het gemiddeld aantal besmettingen in vergelijking met een week eerder. Dit meldt Kinderopvang Totaal.

De Branchevereniging Kinderopvang (BK) heeft sinds eind januari een meldpunt voor het aantal in quarantaine geplaatste kinderen en pm’ers/gastouders. Afgelopen week werden er gemiddeld 403 meldingen gedaan van kinderen die in quarantaine moesten, en 77 pm’ers. Dit is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de week daarvoor.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Meer leren van Thecla Goossens, Loes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 21 april.

U kunt ook eerst het introductie seminar volgen op 6 april getiteld ‘Pedagogisch Leiderschap – Leiding geven aan een lerende organisatie’ met Dr. Loes van Wessum.

Leren over doelgericht ontwerpen en inrichten van uw kinderopvang, basisschool en IKC? Kom 31 naar Rudolf Magnus in Utrecht en leer van Yvette Vervoort, Buro8020, Ineke Oenema, lector Early Childhood aan NHL Stenden Hogeschool, Joost Hillen, architect, j2o Architectuur, Simone Sorber, pedagogisch interieur ontwerp, Martin van Rooijen, pedagoog en promovendus, Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en Carlijn Kramer, Projectmanager / adviseur Huisvesting & Vastgoed at Twynstra Gudde

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.