04:26
16 september 2021

Investeer in oeroude behoeften mens, zegt psycholoog Leon Schaepkens

Investeer in oeroude behoeften mens, zegt psycholoog Leon Schaepkens

Weg met alle moderne managementtheorieën. Bedrijven die investering in het behoefte aan veiligheid, verbondenheid en waardering doen het stukken beter dan bedrijven die dat niet doen.

Dat betoogt psycholoog en bedrijfskundige Leon Schaepkens in zijn nieuwe boek ’10 miljoen jaar leiderschap – Hoe succesvolle leiders voorzien in oeroude basisbehoeften’.

Schaepkens studeerde economie, bestuurskunde, rechten en psychologie. Hij is specialist arbeid, organisatie en gezondheid.

Lees verder via leidschdagblad.nl

Meer leren van Thecla Goossens, Loes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 13 oktober.

Of kom 16 december naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 15 =