02:30
24 oktober 2021

IKC De Klimboom, Arnhem

IKC De Klimboom, Arnhem

Fotograaf: Ronald Auée

Na een fusietraject van twee basisscholen binnen Flores Onderwijs werd het tijd voor een passende en vernieuwende huisvesting. Het bestaande gebouw waar beide scholen in gehuisvest waren voldeed niet meer aan de huidige eisen.

Na een architecten- en adviseursselectie is er een start gemaakt met het ontwerpteam. Het doel van de nieuwbouw is een IKC dat zowel in het gebouw als buiten het gebouw een goede leeromgeving biedt voor het huidige onderwijsconcept en dat over 20/30 jaar ook nog voldoet. Dit gaat dan om functionele ruimten voor de basisschool maar ook voor de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal.

Lees verder via architectenweb.nl

Leren over doelgericht ontwerpen en inrichten van uw kinderopvang, basisschool en IKC? Kom 31 naar Rudolf Magnus in Utrecht en leer van Yvette Vervoort, Buro8020, Ineke Oenema, lector Early Childhood aan NHL Stenden Hogeschool, Joost Hillen, architect, j2o Architectuur, Simone Sorber, pedagogisch interieur ontwerp, Martin van Rooijen, pedagoog en promovendus, Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en Carlijn Kramer, Projectmanager / adviseur Huisvesting & Vastgoed at Twynstra Gudde

Meer leren van Thecla Goossens, Loes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 21 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =