06:58
29 januari 2023

Gedeputeerde en minister onder indruk van projecten Regio Deal ZaanIJ

Gedeputeerde en minister onder indruk van projecten Regio Deal ZaanIJ

De Regio Deal ZaanIJ is alweer bijna 4 jaar bezig.

Gedeputeerde Esther Rommel (Natuur en Landschap) en minister Hanke Bruins Slot (Binnenlandse Zaken) bezochten maandag 3 oktober 2022 verschillende locaties om te zien hoe de projecten verlopen. In totaal investeren Rijk, provincie en betrokken gemeenten € 15 miljoen in dit gebied, waarvan € 2,75 miljoen door Noord-Holland.

De Regio Deal ‘ZaanIJ duurzaam verbonden’ is 1 van de 30 Regio Deals die het Rijk tussen 2018 en 2022 startte. In 4 wijken in Amsterdam-Noord en Zaandam (Molenwijk, Tuindorp Oostzaan, Poelenburg en Peldersveld) werken provincie en de gemeenten Amsterdam, Zaanstad en Oostzaan samen met het Rijk en maatschappelijke organisaties – zoals basisscholen en IVN Natuureducatie – voor een groene en veilige leefomgeving. Maar ook voor beter onderwijs en meer werk.

Lees verder via noord-holland.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen en de aanpak van kwetsbare gebieden? Kom naar de HCB Cursus die start op 4 november in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over de integrale aanpak van veelplegers, verwarde personen en stelselmatige daders? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 3 november in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *