07:52
24 oktober 2021

Emmeline Bijlsma: ‘Geen gratis maar wel bredere toegankelijke kinderopvang’

Emmeline Bijlsma: ‘Geen gratis maar wel bredere toegankelijke kinderopvang’

De Brancheorganisatie Kinderopvang is geen voorstander van gratis kinderopvang. Waarvan wel? Een bredere toegankelijkheid van de kinderopvang, een gemakkelijker financiering, met ruimte voor keuzevrijheid en ondernemerschap. Emmeline Bijlsma, directeur van de BK, licht de visie van de BK toe.

Emmeline Bijlsma wijst erop dat de kinderopvang in Nederland van de hoogste kwaliteit is en behoort tot de beste van Europa. ‘Daar is de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Op deze stabiele basis willen we de komende jaren verder bouwen. Vanuit een realistische visie op de werkelijkheid, op basis van onze kennis van de praktijk.’

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren over doelgericht ontwerpen en inrichten van uw kinderopvang, basisschool en IKC? Kom 31 naar Rudolf Magnus in Utrecht en leer van Yvette Vervoort, Buro8020, Ineke Oenema, lector Early Childhood aan NHL Stenden Hogeschool, Joost Hillen, architect, j2o Architectuur, Simone Sorber, pedagogisch interieur ontwerp, Martin van Rooijen, pedagoog en promovendus, Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en Carlijn Kramer, Projectmanager / adviseur Huisvesting & Vastgoed at Twynstra Gudde

Meer leren van Thecla Goossens, Loes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 21 april.
U kunt ook eerst het introductie seminar volgen op 6 april getiteld ‘Pedagogisch Leiderschap – Leiding geven aan een lerende organisatie’ met Dr. Loes van Wessum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 4 =