03:44
27 oktober 2021

Dit zijn de plannen voor de Kanaalstraat en de Amsterdamsestraatweg in 2021

Dit zijn de plannen voor de Kanaalstraat en de Amsterdamsestraatweg in 2021

De gemeente Utrecht heeft dinsdag plannen bekendgemaakt voor de Amsterdamsestraatweg en het gebied rondom de Kanaalstraat en de Damstraat. In de programma’s staan resultaten uit onderzoeken van de afgelopen jaren en plannen voor komend jaar.

De plannen moeten de leefbaarheid, veiligheid en economische vitaliteit van de gebieden verbeteren. Hiervoor werkt de gemeente onder meer samen met bewonersgroepen, ondernemers en vastgoedeigenaren. Voor de aanpak van de Kanaalstraat en de Amsterdamsestraatweg was dit jaar 100.000 euro per gebied beschikbaar. Volgens de gemeente is er budget gevonden om in ieder geval de eerste drie maanden van 2021 door te gaan met de plannen.

Lees verder via duic.nl

Meer leren over een geïntegreerde aanpak van ondermijning waaronder de aanpak in de Haagse Weimarstraat? Kom 13 november naar de geheel nieuwe editie van ons half-jaarlijks HCB Online Seminar ‘De Veilige Gemeente 2020/2021 – Geïntegreerde aanpak van ondermijnende georganiseerde criminaliteit’ met o.a. Leonie Willemsen, Programmamanager Ondermijning Gemeente Tilburg, Freek Pecht, Eenheidscoördinator synthetische drugs, Politie Zeeland-West-Brabant en Frank van Summeren, RONT Management Consultants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =