05:06
22 juni 2021

Burgerparticipatie leidt tot zes aanhoudingen

Burgerparticipatie leidt tot zes aanhoudingen

De zoektocht naar een gestolen computer heeft de politie van Maastricht gisteren naar een woning aan de Wethouder Vrankenstraat geleid. Daar werd echter veel meer aangetroffen dan enkel een gestolen computer. Zes personen werden gisteren en vandaag aangehouden inzake heling en het in bezit hebben van verdovende middelen.

Een dame wier computer eind vorig jaar gestolen was, meldde zich gisteren bij de politie. Op basis van een software op de apparatuur had ze een sterke indicatie waar de computer zich bevond. Daarop togen de agenten naar het betreffende pand aan de Wethouder Vrankenstraat. Daar troffen ze inderdaad de gestolen computer aan. Twee personen die aanwezig waren in de woning werden aangehouden op verdenking van heling.

Lees verder via politie.nl

Leren over actueel openbare orderecht, burgeropsporing en over toezicht? Kom naar de seminars van het Haags Congres Bureau. Op 3 april start de HCB Seminarreeks ‘Juridische Update 2019 voor overheidsjuristen’ op 11 april is het Nieuwspoort Seminar ‘De Veilige Gemeente 2019 – Burgers in opsporing’  en op 20 maart leert u hoe extern toezicht kan profiteren van het burgerperspectief en het professionele perspectief tijdens het Nieuwspoort Seminar ‘Toezicht in Transitie 2019 – Perspectieven op toezicht’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 10 =