02:50
12 juli 2024

Bouw Integraal KindCentrum weer een stap dichterbij

Bouw Integraal KindCentrum weer een stap dichterbij

Op donderdag 21 april zijn de handtekeningen gezet onder de aannemingsovereenkomst voor het nieuwe Integraal KindCentrum (IKC) aan de Van Lierestraat in Katwijk, meldt de gemeente in een persbericht. In het nieuwe IKC+ (de plus staat voor sportvoorzieningen) komt een openbare basisschool (De Krulder) van Stichting Openbaar BasisOnderwijs Duin- en Bollenstreek (OBODB) en een school voor speciaal basisonderwijs van de Aloysius Stichting (De Windvang). Ook KOK Kinderopvang, Cardea Jeugdzorg en Sportbedrijf Katwijk krijgen een plek in het gebouw. De voorbereidingen en uitvoering van het gebouw IKC+ worden door Stichting OBODB als bouwheer opgepakt.

Mooie samenwerking
Donderdag hebben Mini Schouten van Stichting OBODB en Martin Heemskerk van aannemersbedrijf Blanksma Bouw hun handtekening gezet onder de aannemingsovereenkomst voor het Integraal KindCentrum Katwijk. Het nieuwe onderwijscentrum is gericht op een samenwerking tussen het regulier en gespecialiseerd basisonderwijs, jeugdzorg en kinderopvang. Daarnaast kan ook Sportbedrijf Katwijk zelfstandig gebruik maken van de gymzaal.

Lees verder via rtvkatwijk.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 9 juni naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *