01:06
05 december 2021

BK en BMK bezorgd over mogelijke sluiting scholen

BK en BMK bezorgd over mogelijke sluiting scholen

BK en BMK maken zich zorgen over een eventuele sluiting van basisscholen als er nieuwe coronamaatregelen worden afgekondigd. Opvang tijdens schooltijd is niet de verantwoordelijkheid van de kinderopvang, aldus de brancheorganisaties. BK-directeur Emmeline Bijlsma gaat ervan uit dat het niet zover zal komen.

De BK en BMK krijgen signalen van hun leden dat zij zich zorgen maken over mogelijk op handen zijnde lokale en regionale (deel)sluitingen van het onderwijs. Deze zorgen hebben de brancheorganisaties gedeeld met het ministerie van SZW, de andere branchepartijen en het ministerie van OCW.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 16 december naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + dertien =