12:39
29 september 2023

Zo wil het Expertisecentrum wetenschap toepassen in de praktijk

Zo wil het Expertisecentrum wetenschap toepassen in de praktijk

In januari ging het Expertisecentrum Pedagogische Kwaliteit Kinderopvang van start als opvolger van het Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK), dat tot dit jaar met steun van het ministerie van SZW een kwaliteitsimpuls moest geven aan de branche. Initiatiefnemer Yvette Vervoort geeft een overzicht van de stand van zaken.

Vorig jaar stelde Yvette Vervoort, als directeur van BKK, op basis van input van de sector een plan gemaakt voor het Expertisecentrum Kinderopvang. ‘Vertegenwoordigers van de sector geven aan dat zij het lastig vinden om het wetenschappelijk onderzoek bij te houden en het te vertalen naar de praktijk,’ aldus Yvette.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Op 7 oktober is de 5e editie van het HCB Live + Online Seminar Checklist Kinderopvang – Bent u klaar voor de toekomst? Door Yvette Vervoort, Wilma van Harten, onderzoeker bij het lectoraat ‘Leiderschap in onderwijs en opvoeding’, Windesheim Flevoland, Martin van Osch, Directeur-bestuurder, Waarborgfonds & Kenniscentrum Ruimte-OK en Marius van Rijswijk, Management consultant bij Verdonck, Klooster & Associates (VKA) wordt u in 10 kwartier weer bijgepraat over actuele ontwikkelingen en trends.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *