07:06
16 juli 2024

Zeven mannen aangehouden na grote drugsvondst

Zeven mannen aangehouden na grote drugsvondst

De politie kreeg een melding dat er in een bedrijfspand aan de Nikkelwerf een grote hoeveelheid verdovende middelen zou liggen. Na onderzoek besloot de politie om dinsdagmiddag 16 februari met een arrestatieteam een inval in het pand te doen.

De politie vond in het pand een grote hoeveelheid verdovende middelen. Agenten hielden zeven mannen aan, in de leeftijden van 29 en 42 jaar, voor hun betrokkenheid bij bezit van en/of de handel in verdovende middelen. De politie doet nog uitgebreid onderzoek.

Agenten hielden in het bedrijfspand vier verdachten aan. Een team van tactische en forensische rechercheurs deed daarna zorgvuldig onderzoek in het pand. De verdovende middelen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen.

Lees verder via politie.nl

Leren over een preventieve aanpak van ondermijning? Kom 9 juni naar het HCB Seminar De Veilige Gemeente 2021 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 22 juni bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *