01:36
15 juni 2021

Verdachten mogen toch aanwezig zijn bij Marengo-proces

Verdachten mogen toch aanwezig zijn bij Marengo-proces

Verdachten in het grote liquidatieproces Marengo mogen later deze maand toch aanwezig zijn in de rechtbank in Amsterdam. De rechtbank komt daarmee tegemoet aan de advocaten van de verdachten, die het er niet mee eens waren dat hun cliënten het proces vanwege de coronamaatregelen alleen via een videoverbinding konden volgen.

Op 18 en 19 mei, komende maandag en dinsdag, is er in de extra beveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp een pro-formazitting. Dan zijn de verdachten nog niet welkom. Op de ‘uitloopdagen’, die gepland staan op 27 en 28 mei, krijgen ze nu de mogelijkheid om wel fysiek aanwezig te zijn.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 1 =