04:01
23 juni 2021

Rechtbank Rotterdam vernietigt overname van Sandd door PostNL

Rechtbank Rotterdam vernietigt overname van Sandd door PostNL

De vergunning die was verleend voor de overname van postbedrijf Sandd door PostNL, is vernietigd door de Rotterdamse rechter. Dat heeft de rechtbank donderdag bekendgemaakt.

De vergunning was een vereiste voor de overname van de tweede speler op de Nederlandse postmarkt door marktleider PostNL. Een woordvoerder van de rechtbank kon donderdagmiddag niet zeggen of de overname nu met terugwerkende kracht ongedaan moet worden gemaakt. Het ministerie van Economische Zaken wil daar evenmin een uitspraak over doen.

Lees verder via fd.nl

Meer leren over gedrag, handhaving en toezicht? Volg 1 juli het HCB Online Seminar Gedrag en handhaving voor, tijdens en na een lockdown met Adriaan Denkers

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die plaatsvindt op 30 september 2020 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Kom 10 november naar de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − twaalf =