08:52
21 april 2024

Politie ontving zeventig tips over rellen tussen Eritreeërs in Den Haag

Politie ontving zeventig tips over rellen tussen Eritreeërs in Den Haag

De politie heeft zo’n zeventig tips ontvangen over de rellen tussen Eritreeërs in Den Haag. Ze deed dinsdag een oproep die ook in een aflevering van Opsporing Verzocht te zien was.

De politie hoopt zoveel mogelijk getuigen te spreken en benadrukt dat tips nog altijd welkom zijn. Over de bruikbaarheid van de binnengekomen tips is nog niets bekend.

Bij de rellen rond een zalencentrum aan de Fruitweg raakten zaterdagavond vijftien agenten gewond. De politie heeft dertien mensen aangehouden. Het gaat om Nederlandse en Eritrese mannen van tussen de 19 en 36 jaar oud.

Lees verder via nu.nl

Meer leren over jeugdcriminaliteit, ondermijning, verwarde personen en andere actuele lokale veiligheidsthema’s? Kom op 13 maart en/of 15 mei naar de HCB Seminars ‘Topsprekers in Veiligheid’ met o.a. prof. dr. André van der Laan (Universiteit Leiden), prof. dr. Michiel van der Wolf (Rijksuniversiteit Groningen) en prof. dr. Karin van Wingerde (Erasmus Universiteit).

Meer leren over de integrale aanpak van verwarde personen, veelplegers en stelselmatige daders? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2024’ die start op 25 april in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *