07:35
12 juni 2021

‘Ik vind het een waardeloos besluit. Stank voor dank!’

‘Ik vind het een waardeloos besluit. Stank voor dank!’

De aanpassing van de richtlijn voor verkouden kinderen tot zes jaar roept gemengde reacties op. Bestuurders en eigenaren van kinderopvangorganisaties maken zich zorgen over hun medewerkers. Sommige pm’ers zijn boos, anderen zijn juist tevreden. ‘Dankjewel, RIVM!’ En de BK heeft begrip voor het besluit. ‘De oude situatie was ontzettend lastig.’

‘Ik vind het een waardeloos besluit,’ zegt Gretha op de Facebookpagina van Kinderopvang totaal. ‘Stank voor dank! We bieden maanden noodopvang en zetten ons vreselijk in voor alle gezinnen, inclusies soms gratis extra werken, want de noodopvang moest gratis zijn… En nu mag ik als bedankje bij elke verkoudheid die mijn gezin oppikt mijn opvang sluiten. Zes gezinnen zonder opvang en ik zonder inkomen?? Nee top plan… Super…’

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Meer leren over trends en ontwikkelingen in kinderopvang of over het aantrekken en behouden van goed personeel in kinderopvang, basisonderwijs en IKC? Kom naar de seminars van het Haags Congres Bureau ism BMK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =