10:03
18 juni 2021

Drugslab Overberg leidt politie naar nieuwe schuur vol drugsafval

Drugslab Overberg leidt politie naar nieuwe schuur vol drugsafval

Rechercheurs, bezig met het onderzoek naar een groot drugslab in Overberg, zijn op een mogelijk tweede productieplaats gestuit. In een schuur in Kockengen, nabij Breukelen, heeft de politie in vaten 10.000 liter drugsafval gevonden.

In de schuur lagen gasflessen, vaten en tankcontainers. De schuur kwam in beeld tijdens een onderzoek naar een ander groot drugslab aan de Spoorlaan in Overberg, dat eerder werd opgerold.

Lees verder via ad.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vijf =