01:50
22 maart 2023

Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch drugslab aangetroffen aan de Aldebaranweg in Leeuwarden. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) heeft onderzoek gedaan naar het afval wat hier is aangetroffen. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Forensisch onderzoek drugslab
Naar aanleiding van een onderzoek kregen wij het vermoeden dat er zich op deze locatie mogelijk een drugslaboratorium zou bevinden. Als eerste ging maandagmorgen een arrestatieteam naar binnen. Zij troffen de restanten en diverse soorten verdovende middelen aan in het pand. Een 33- en een 42-jarige man zijn aangehouden. Het onderzoek, naar om wat voor materialen het gaat en welke drugs er in dit pand werden geproduceerd, loopt nog volop. Vermoedelijk gaat het om een lab voor synthetische drugs.

Heeft u iets gezien?
Heeft u informatie of tips die ons kunnen helpen bij dit onderzoek? Heeft u bij dit pand personen gezien of heeft u hier recent voertuigen zien aankomen of vertrekken? Of heeft u gezien dat personen het pand deels leeghaalden? Bel dan 0900-8844 of deel uw informatie via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Lees verder via politie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *