11:32
22 februari 2024

Directeur Consumentenbond wordt lid raad van bestuur NZa

Directeur Consumentenbond wordt lid raad van bestuur NZa

De huidige directeur van de Consumentenbond, Bart Combée, is benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Hij start per 1 februari 2019.

Combée studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en vervulde directiefuncties in het bedrijfsleven en de zorg. Daarnaast is hij lid geweest van de gemeenteraad van Rotterdam. Sinds april 2009 is Combeé directeur/bestuurder van de Consumentenbond. Onder zijn leiding is de maatschappelijke positie van de Consumentenbond versterkt, aldus de NZa in een persverklaring. “Hij wist de organisatie te transformeren in een digitaal toonaangevende speler, met een groot aantal nieuwe diensten en activiteiten.”

Lees verder via skipr.nl

Leren over Toezicht in Transitie? Kom 30 november naar het jaarlijkse seminar in Nieuwspoort, georganiseerd voor de 4e keer door het Haags Congres Bureau i.s.m. Vide. De keer over ‘Perspectieven op toezicht’ en met medewerking van o.a. prof. dr. Ian Leistikow (EUR), Bart Combée (directeur Consumentenbond) en Paul van Dijk (zelfstandig adviseur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *