04:05
29 mei 2022

Expired: Agent uit Rijen uit frustratie op Facebook: ‘Etnisch profileren is mijn hobby’

Agent Frank de Vetter uit Rijen laat zijn frustraties over zijn werk als politieagent de vrije loop op Facebook. Zijn uitgebreide bericht is dinsdagochtend al meer dan 3.000 keer gedeeld en bijna 10.000 keer geliket. Samengevat begint De Vetter met: ‘Ik ben een slecht getrainde politieman. Samen met mijn collega’s gebruik ik veel geweld we slaan mensen zomaar in elkaar. Ik leg regelmatig een nekklem aan waarbij volledig onschuldige mensen het loodje leggen. Als ik niet bezig ben met zinloze controles zit ik met mijn dikke pens op het buro koffie te drinken en donuts te eten. Ik kan niet autorijden en als ik een boef achtervolg die daarbij gewond raakt is dat mijn schuld, omdat ik hem heb opgejaagd. Als ik hem laat gaan ben ik een sukkel.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.