01:21
05 december 2022

De effecten van de lockdown op de ILT

De effecten van de lockdown op de ILT

Tijdens de lockdown kon de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) minder op locatie inspecteren. Dat zorgde voor een stroomversnelling in alternatieve en creatieve manieren om toezicht te blijven houden. Door bestaande digitale data beter te benutten en door beter samen te werken met diverse partijen. Fred Jansen van de ILT vertelt hoe de inspectie er nu voor staat, aan het begin van een tweede coronagolf.

“Iedereen in Nederland heeft het meegemaakt: van de ene op de andere dag aan huis gekluisterd zitten door corona”, vertelt projectleider bij ILT, Fred Jansen.

Lees verder via toezine.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die online plaatsvindt op 2 december 2020 vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Volg 10 november online de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.