11:26
15 augustus 2018

Nieuwspoort Seminarreeks Juridische Update 2018 voor Overheidsjuristen start 21 september

Nieuwspoort Seminarreeks Juridische Update 2018 voor Overheidsjuristen start 21 september

De belangrijkste wetswijzigingen in theorie en praktijk

Uw lokale, provinciale of landelijke overheidsorganisatie heeft te maken met de gevolgen van een flink aantal wetswijzigingen. Bent u daar voldoende op voorbereid?

De Omgevingswet vraagt een volledig andere manier van denken en werken en gaat daarmee flink beslag leggen op uw capaciteit. Bent u al voldoende voorbereid? Bij het inkopen van zorg, ICT en van andere diensten en producten dient u zich te houden aan de herziene aanbestedingswet. Hoe zorgt u daar voor?

Ook de regels over uw omgang met gegevens, informatie en documenten veranderen voortdurend. Op 25 mei 2018 wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen door de AVG; de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Gezien de grote wijzigingen dient u zich er nu al op voor te bereiden. Weet u bijvoorbeeld wanneer u een datalek moet melden? Ook is de Wet Openbaarheid van Bestuur aangescherpt en moet u nu wel of niet al iets met het wetsvoorstel Wet Open Overheid?

Tijdens de Nieuwspoort Seminarreeks ‘Juridische Update 2018 voor Overheidsjuristen’ krijgt u in 4 compacte middagseminars theoretische kaders aangereikt en gaat u aan de slag met:

Digitale Transformatie in het openbaar bestuur
De nieuwe Wob en de Woo
De herziene Aanbestedingswet
De Omgevingswet

Het is ook mogelijk om losse seminars te boeken!

Met medewerking van o.a. Jan van der Grinten & Anita van den Berg (Kennedy van der Laan), Matthijs Mutsaers (Nysingh advocaten-notarissen) en Rut Wingens (Stibbe).

Mogen wij u verwelkomen vanaf 21 september bij het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag?

Elwin Veldhuis
Haags Congres Bureau

Kijk voor het gehele programma en het aanmeldformulier op de site van het Haags Congres Bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *