07:58
07 mei 2021

Expired: Dilemmaspel stimuleert gesprekken op de werkvloer – Veiligheidsonderwerpen

Expired: Dilemmaspel stimuleert gesprekken op de werkvloer – Veiligheidsonderwerpen

CCV-directeur Patrick van den Brink presenteerde vanochtend het Dilemmaspel. Dit spel is ontwikkeld voor werknemers uit de transport en logistiek, horeca en detailhandel. Het draagt bij aan het bespreekbaar maken van verschillende vormen van criminaliteit waarmee deze sectoren te maken hebben.

Cybersecurity en fraude

Per branche worden dilemma’s binnen verschillende veiligheidsonderwerpen besproken, denk hierbij aan cybersecurity en fraude. Bij ieder dilemma worden twee oplossingsrichtingen gegeven om het gesprek op gang te brengen. Het bespreken van verschillende dilemma’s kan helpen criminaliteit te voorkomen door samen afspraken te maken hoe daarmee om te gaan.

Actualiteit

Het Dilemmaspel is zo ontwikkeld dat het neergelegd of opgehangen kan worden in kantines. Ook aanvullingen zijn mogelijk waardoor een werkgever kan inspelen op de actualiteit.

Bestellen of downloaden

U kunt het Dilemmaspel aanvragen bij uw brancheorganisatie: Detailhandel NederlandKoninklijke Horeca Nederland of Transport en Logistiek Nederland. Ook kunt u ze hier downloaden:

Bron: HetCCV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =