03:54
20 januari 2018

Wet IKK: Wat verandert er per 1 januari 2018?

Wet IKK: Wat verandert er per 1 januari 2018?

De Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang treedt per 1 januari 2018 in werking. Demissionair minister Lodewijk Asscher heeft voor sommige maatregelen uitstel verleend. Wat gaat er wél veranderen per 1 januari 2018?

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Meer leren over wetten in de kinderopvang als schoolleider? Kom naar het HCB Seminar Kennismaking Kinderopvang op 9 februari in Den Haag met Yvette Vervoort.

Of bent u een IKC aan het opzetten of denkt u er aan dat te gaan doen? Wij hebben een reeks van 1 HCB seminar en 2 masterclasses waar u aandacht geeft aan het veranderproces en aan de juiste stappen zetten in de juiste volgorde. Deze reeks CKO-PRO – Een kindcentrum, waarom, hoe en wat? start op 9 maart. Met oa Shirine Moerkerken, Job van Velsen en Yvette Vervoort

Tenslotte wijzen we u graag op het HCB Seminar AVG-proof in 10 kwartier voor scholen po, kinderopvang en kindcentra. Leer in 1 compacte middag welke stappen u waneer moet zetten om aan de AVG te gaan voldoen, die 25 mei aanstaande ingaat. Ook op 9 februari in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *