12:27
18 augustus 2017

Expired: Werkconferenties: Samen doen, van vluchteling tot inwoner!

Expired: Werkconferenties: Samen doen, van vluchteling tot inwoner!

In juni worden zes regionale werkconferenties georganiseerd over actuele ontwikkelingen rond het thema asielzoekers en statushouders.

Tijdens deze werkconferenties bieden wij een podium aan voor dilemma’s, praktijkverhalen, oplossingen en vraagstukken die leven binnen de regio’s. De opzet van de conferenties is overal hetzelfde, de invulling wordt regionaal bepaald. In elk programma is in ieder geval aandacht voor verdieping van een aantal actuele thema’s zoals integratie, nareizigers, huisvesting, onderwijs, werkgelegenheid, gezondheid en AMV’ers en ontdekt u hoe u hier concreet uitvoering aan kan gegeven. Kortom, een dag vol inspiratie en praktische handvatten.

De werkconferenties worden georganiseerd door het Ondersteuningsteam Asielzoekers en Vergunninghouders (OTAV), het Ondersteuningsprogramma Gezondheid Statushouders (OTAV Gezondheid) en het Platform Opnieuw Thuis. Het Platform Opnieuw Thuis en OTAV houden in juli 2017 op te bestaan, maar het Ondersteuningsprogramma Gezondheid Statushouders gaat verder tot mei 2018.

Kijk voor meer informatie en aanmelden via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *